Friday, January 31, 2014

Cerita group study kami :D

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Penyayang

Ni tweet mira pasal kenangan kami bersama (':
kalau nak baca tweet ni, kena baca tweet dari bawah ke atas bukan dari atas ke bawah.
Selamat membaca!



 

 

 

 


 
::  Cerita study kami ::

YANA. MIRA. ZUL. NAJAH. HASIF.

Memang tak sangka sem akhir ini , saya akan study secara group. Mulanya kami berempat without Hasif. Dia ada untuk subjek statistik dan Com yang lain.

Terkenang statistik. huh, teringat plak time jawab exam.. keluar awal.. Nasib bek dapat A juga. alahai Yana :D

Malam tu p berjimba plak dekat Curve. Makan dip dip. Yummy~
Mira dah cerita part tue. Boleh la baca ape yang saya print screen kan :)

Tahniah semua sebab kalian berjaya dengan cemerlangnya… Congrat guys~
 







































 
Ni semua gambar kami study group (:
Gambar lebih banyak dari membaca eh?
 

☞ Tatkala Tinta Bermain Kata, Moga Allah Redha ☜

Wednesday, January 29, 2014

29 Januari 2014

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Penyayang

Kami keluar sama sama.
Untuk kali terakhir bagi sem 7,
Dan sebelum mulakan praktikal.

Asalnya plan nak kuar sama sama tak jadi.
Sebab dorg takda masa.
Saya memang sedih sangat dah time nih huhu.
Tak sangka jadi juga.
Mungkin sebab mira rasa serba salah.

Zul bawa makan kat mana ntah.
Lupa namanya apa.
Mira belanja ;)

Lepas makan,
Kami singgah starbuck plak.
Seperti biasa.

Tengok!
Macam macam zul tulis kat tisu tuh.
Semuanya pasal kami.
Eh, najah xda time nih.
Dia balik johor dah.



Kalian,
Jaga diri baik baik.
Moga ada waktu tuk berjumpa lagi.

Salam rindu.
















☞ Tatkala Tinta Bermain Kata, Moga Allah Redha ☜

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ღ Hak Milik Nurliyana Adnan ღ