Friday, August 12, 2016

我的朋友! H啊。 放 i。咋好

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Tadi ada interview di Sekolah Fiza.
Saje mencuba nasib.
Lagipun kelas master hanya pada hari Jumaat je.

Waktu tengah keliru, pening, sakit kepala.. Sakit hati?? Ehh.. Xde kaitannnnn...
Time tu, dah rasa tak mahu cari kerja ape. Nak sambung full time plak. Tak nak buat dua kerja dalam satu masa. Macam macam yang bermain difikiran.

Lagi lagi bila dengar cerita ade orang berhenti ditengah jalan sebab tak mampu bawa.. Tapi die tak leh bawa tu sebab degree dulu die kos Quran Sunnah bukan Bahasa Arab. Waktu tu memang rasa down semacam. Siap cerita kat U.M pasal ni... Huhu.



Doakan ya^^


Hari Rabu tu saya call fiza. Minta pendapat. Nak tahu sekolah die macam ne.. Haha. Ape taknya.. Saya bawa kereta ke sekolah sampai lupa tutup rapat pintu belakang. Nampak tak keserabutan saya masa tu??? Huhu. Alhamdulillah takde ape yang berlaku.

Haip! Yana yana yana..

Al- kisah saya sampai tapi pengetua takda.. Its okay. Saya boleh sembang sembang dengan fiza dan geng. Balik tadi lupa nak salam.. Terkejut kot huhu. Maaf na! Macam tak beradab plak.. Sorry. Huhu

Time interview..

Tiba tiba kena perkenalkan diri dalam Mandarin. Saya mmg x jangka la die nak suh cakap mandarin. Dalam resume takde pun bagi tahu saya pandai mandarin. Huhu. Ni semua sebab die tengok result degree.. Adoiii.

Blur!

Memang terus tak ingat ape yang pernah belajar. Saya cakap la saya tak ingat. Kalau tengok buku semula, insyaAllah boleh. Pastu bile dah lama lama sembang, sebab die asyik sbut pasal mandarin.. Sy pun kluarkan bunyi mandarin yang saya ingat. Wo shi... Pastu die pun angguk2 je haha. Konfius pun ade oooo... Huhu.

Orang atasan sekolah tu  baru pesan, tak mo ambil  orang yang nak sambung belajar. Saya tegaskanlah.. Dapat atau tak pun takpe, cuma berharap pihak sekolah boleh bagi tahu jawapan secepat mungkin. Saya nak atur masa saya.. Haha. Pandai plak naa! Kiki

Yang selebihnya tu xmo cite la.. Hmm. Sebab tadi kami sembang2 je. Takda pa pun.

Dapat atau tak, saya ok je mana mana.
Saya cuma ikut apa yang ada didepan mata saya je buat masa ini.
InsyaAllah, mana mana pasti ada hikmahNya.

Balik tuuu.. saya merempit dengan Fiza. Yehaaa! Lama x nek motor dengan die. Terima kasih fiza sebab sudi hantar yana. Take care of urself❤️
我的朋友 !
我爱你。。写写您🙂



بعد مقابلة..

I merempit dengan Fiza ke rumah kakak di Putrajaya. Tak jauh pun.. Dekat je.. Almaklumlah p sekolah fiza kena hantar sebab x biase jalan lagi. Huhu.

حتى نلتقي مرة أخرى، يا أختي المحبوبة
☞ Tatkala Tinta Bermain Kata, Moga Allah Redha ☜

No comments:

Post a Comment

Ulasan :")

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ღ Hak Milik Nurliyana Adnan ღ