Friday, August 12, 2016

Master ?

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Penyayang

Sambung master?
Betul ke pilihan yang saya buat ni...

Semuanya tak dirancang.
Tiba tiba terdetik dihati nak sambung..
Kebetulan plak dua orang ustaz kat tempat kerja ni nak sambung juga.

Waktu mohon tu macam macam masalah. Tak dapat nak transfer duit ,pastu tempoh bayaran adalah hari tu juga. Memang kelam kabut la jadinya huhu. Akhirnya tak pasal pasal minta bantuan Ustaz Mukhlis.. Guna bank die.. Dan dijadikan cerita juga, pihak Usim tak terima plak bayaran tuu..  Sistem bermasalah. Resit tak keluar. Kebetulan plak waktu tu kami ade mesyuarat antara guru guru dan Guru Besar. Memang kelam kabut.. Rasa serba salah plak kat die sebab die sampai p jumpa pihak Bank tuk keluarkan resit berkaitan dgn transaksi duit tu. Huhu. Nasib la time tu bank tak tutup lagi huhu.

Kak Sara PPS pun banyak tolong saya.. Allah mudahkan.. Alhamdulillah.. mungkin sebab saya pernah keje kat sana dulu.

2 minggu lepas tuuu...

Alhamdulillah.. Keputusan dah dapat. Saya diterima untuk menyambung pengajian sarjana di USIM dalam bidang Bahasa Arab dan Komunikasi.

Kenapa Bahasa Arab?
Kenapa..

Tu bincang lain naaaa..

Dilema..

Ya, sangat!

Start saya terima tawaran sehinggalah tarikh 29 Julai 2016, saya dah berniat untuk membatalkan hajat saya memandangkan ade masalah yang tak dapat dielakkan.

Terima kasih bagi yang tidak putus putus memberi sokongan. Hanya Allah yang dapat membalas jasa kalian.

Semoga langkah ini bukan penamatnya..
Biar terasa payah, moga dapat saya lewati saat saat ini dengan tabah.

Terima kasih!

Mohon doanya.^^








☞ Tatkala Tinta Bermain Kata, Moga Allah Redha ☜

No comments:

Post a Comment

Ulasan :")

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ღ Hak Milik Nurliyana Adnan ღ