Tuesday, August 02, 2016

Raya Terbuka

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Penyayang

First time  buat sambutan raya di rumah untuk kawan kawan sepejabat serta jiran jiran terdekat. Semuanya hasil tangan mama. Saya tak mampu nak bantu sangat memandangkan waktu tu hari persekolahan.  Terima  kasih kerana sudi bertandang ke rumah saya. Haip! Kiranya jamuan perpisahan la ye.. Semoga yang masih berkhidmat di Sridar terus cekalkan hati demi anak anak sridar. Doakan saya yang bakal berjuang di medan master ini.


Hari Ahad yang lepas, Iman(kerani sekolah) buat jamuan raya dirumah dia. Iman berhenti dah kerja kat situ sebab nak sambung belajar bulan 9 ni.. Terima kasih Iman kerana mengundang kami. 





☞ Tatkala Tinta Bermain Kata, Moga Allah Redha ☜

No comments:

Post a Comment

Ulasan :")

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ღ Hak Milik Nurliyana Adnan ღ